top of page

Utforsk vårt utvidede tjenestetilbud - Frisikt Karriere

Vi har gleden av å kunngjøre at Frisikt Konsernet utvider sitt tjenestetilbud med lanseringen av Frisikt Karriere, et nytt selskap dedikert til HR og rekruttering. Vi har observert en økende etterspørsel etter spesialiserte HR- og rekrutteringstjenester, og Frisikt Karriere er vår naturlige respons for å imøtekomme dette behovet. Selskapet vil ha hovedkontor på Hamar og daglig leder er Kjell Vegard Opheim.


Rekruttering oppleves som krevende om dagen og derfor er vi stolte over å få Randi Stensby med på laget som fagansvarlig for HR og rekruttering i Frisikt Karriere. Med sin omfattende erfaring og ekspertise på området tilfører Stensby verdifull kompetanse til Frisikt, og vil spille en viktig rolle i å styrke Frisikt Karriere sitt tjenestetilbud fra starten av. Med sin sterke analytiske tankegang og evne til å forstå kunders behov, vil Stensby bidra til å levere skreddersydde HR-løsninger som oppfyller målene for ditt selskap.


Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med deg som kunde og kunne tilby deg skreddersydde HR- og rekrutteringstjenester av høyeste kvalitet gjennom Frisikt Karriere. Vennligst ikke nøl med å ta kontakt med oss for å diskutere dine spesifikke behov eller for å utforske hvordan vi kan støtte din virksomhet.


Ved spørsmål, ta kontakt.


Kjell Vegard Opheim Randi Stensby Daglig leder, Frisikt Karriere Fagansvarlig HR og rekruttering

414 75 077 | kvo@frisikt.no 917 48 306 | randi@frisikt.no

Opmerkingen


bottom of page