top of page

God sommer!

Kjære kunder,


På vegne av hele Frisikt-konsernet ønsker vi å sende dere våre varmeste sommerhilsener. Vi håper at sommeren gir dere muligheten til å lade batteriene og tilbringe tid med deres kjære. Ta vare på dere selv og hverandre, og bruk denne tiden til å skape verdifulle minner.


Sommeren er også en tid for å reflektere og sette nye mål for fremtiden. Vi er glade for å kunne fortelle at Frisikt-konsernet fortsetter å utvikle og forbedre tjenestetilbudet vårt, for å møte deres behov på en enda bedre måte. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår ekspertise, tilby innovative løsninger og gi dere den kvalitet og pålitelighet dere fortjener.


Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med dere etter sommeren. Våre solide, helhjerta og kunnskapsrike ansatte står alltid klare til å støtte dere. Vi setter pris på den tilliten dere har vist oss og ser frem til å fortsette å være deres pålitelige forretningspartner.


Tusen takk for at dere er en del av Frisikt-familien. Vi ønsker dere en fantastisk sommer fylt med sol, glede og nye minner.


God sommer!

Fra alle oss i Frisikt


Comments


bottom of page