top of page

Julehilsen fra Frisikt

2023 har vært et spennende og innholdsrikt år!


Vi ser tilbake på mange gode kundeopplevelser i året som har gått. Møtene, samarbeidene og tilbakemeldingene fra dere har vært en inspirasjon for oss. Vi har en flott gjeng med solide, kunnskapsrike og helhjerta ansatte som jobber for å bidra til bærekraftig vekst og en bedre arbeidshverdag for deg som kunde, hver eneste dag.


Vårt tjenestetilbud har gjennom 2023 utviklet seg og dekker nå regnskap & økonomi, rådgivning, IT og rekruttering & karriere. Målsettingen er at du som kunde skal få løst alle dine oppgaver her hos oss i Frisikt og at vi er din forretningspartner i hverdagen.


Vi ønsker at vår identitet skal være tydelig og gjenkjennelig for både deg som kunde. Fra og med nyttår vil derfor Økonomirådgivning og Frisikt Økonomi & Rådgivning bli omprofilert til Frisikt Økonomi. Frisiktkonsernet består etter dette av Frisikt - Økonomi, Rådgivning, IT og Karriere - en helhetlig merkevare som vil gjøre det enklere for deg som kunde å gjenkjenne oss i Frisikt.

Målsettingen for 2024 er at vi skal jobbe enda tettere ut mot dere som kunder, videreutvikle tjenestetilbudet vårt og være en god forretningspartner for små og mellomstore bedrifter i våre regioner. Vi har fri sikt fremover og gleder oss til hva 2024 har å by på.


Takk for det gode samarbeidet vi har hatt i 2023.

 

God jul og godt nytt år!

 

Vennlig hilsen

Oss i FrisiktComments


bottom of page